+36 70 600 8946 kiss.orsolya@pile.hu

Nehéz a tanulás? Maradnak a leckék estére? Sokat segítesz a gyermekednek a mindennapokban? Szeretnéd ezt hatékonyan, de játszva tenni? Tanulj egy egyszerű, kipróbált módszert mindössze 4 nap alatt, ami azonnal használható a mindennapokban. Tudj meg többet és regisztrálj!

 

Brain Gym 101 tanfolyam – 4 nap (24 óra)

Következő Brain Gym 101 tanfolyam:  2024. június 1.-2. és 15.-16.
Előadó: Gál Kiss Orsolya – Brain Gym instruktor
Helyszín: Budapest, Jászai Mari téri hajóállómás
Ár:
Tanfolyami díj: 90.000 Ft (Ismétlőknek 50% kedvezmény)
Jegyzet ára: 5.000 Ft
Csináld és fejlődj workshop: 8.900 Ft/ alkalom – részletek: itt
Csomag ár: mely tartalmazza a tanfolyami dijat+ jegyzetet+ 1 db Csináld és fejlődj workshopot: 99.000 Ft

Kapcsolat: +36 70 600 8946 , kiss.orsolya@pile.hu

További tervezett tanfolyamok 2024-ban:

2024. október 6., 13.,20.,27.

Mi is az a Brain Gym?

Brain Gym egy mozgáson (egyszerű játékos gyakorlatokon) alapuló képességfejlesztő, stresszoldó módszer. Nagyon jól integrálható és beleilleszthető más fejlesztő módszerek mellé.  Mindennapokban otthon egyszerűen és hatékonyan végezhetők a gyakorlatok. Egyszerű mozgásos gyakorlatokkal a jobb teljesítményért.

Csökkenti a stresszt
Megszünteti a stressz teljesítményre gyakorolt káros hatásait olyat célzott mozdulatokkal, melyek fizikai mentális és érzelmi harmóniát teremtenek.

Optimalizálja a teljesítményt
Teljesíteni minden nap az élet minden területén nagy kihívást jelent. A tanulás fizikai elemeinek – a vizuális, hallási, mozgás és stressz kezelési készségek – fejlesztésével csúcson teljesíthetsz könnyedén.

Segít elérni a célokat
Keretrendszerünk lehetővé teszi, hogy olyan megbízható eszközrendszert fejlessz, mely igazodik testedhez, fejedhez, lelkedhez, hogy elérd céljaidat ott, akkor, úgy és olyan tempóban ahogy neked jó.

Gyere el, ismerd meg és tedd  könnyebbé otthon a tanulást!

Mit lehet tanulni a Brain Gym 101 tanfolyamon?

A Brain Gym 101 tanfolyam elvégzése után jogosult leszel a tanult gyakorlatokat használni otthon, egyénileg vagy kis csoportos foglalkozásokon, de nem jogosít a Brain Gym logo használatára és a módszer hirdetésére, illetve a gyakorlatok külön workshopon vagy tanfolyamon való továbbadására.

Az Edu-K alaptanfolyama, a Brain Gym,  26 alapgyakorlatot tartalmaz. A tanfolyamon megtanítom a gyakorlatokat. Szó lesz még az saját tanulási tempóról (PACE), önmegfigyelésről (noticing), agyintegrációról – teljes aggyal tanulásról, laterális behangolás módszeréről és még sok másról a tanulással és képességekkel kapcsolatban. Izomtesztelést tanulunk és gyakorlunk. Stresszt kezelünk a tanulással kapcsolatban. Ezek a módszerek mind segítenek a mindennapi tanulásban. A megfigyelés és az izomteszt, pedig a leghatékonyabb mód kiválasztásában lesz a segítségünkre.

Gyere el, ha tovább szeretnéd bővíteni egy hatékony, új módszerrel tudásod, ha egy új ágat szeretnél tanulni mint kienziológus, ha pedagógus vagy és segíteni szeretnél a tanulóidnak, ha anyaként szeretnéd támogatni gyermeked a tanulásban, vagy csak önmagad fejlesztenéd. Ismétlőket és AEEK vizsgára készülőket is szeretettel várok!

A tanfolyam regisztráció véglegesítéséhez szükség van a 10.000 Ft regisztrációs díj befizetésére, mely beszámításra kerül a tanfolyami díjba. A regisztrációs díjat a küldött díjbekérő alapján kérem átutalással fizetni.

Bármilyen kérdés esetén kérlek írj nekem! Vagy regisztrálj mindjárt a tanfolyamra itt.

Gál Kiss Orsolya

Brain Gym instruktor

+36 70 600 8946.