+36 70 600 8946 kiss.orsolya@pile.hu

Pile ingyenes video érettségizőknek, hogy könnyebben menjen!

viszga, érettségiÉrettségizel? Vagy talán gyermeked érettségizik? Úgy érzitek, hogy nagy a tét. Ezen minden múlik? Izgul vagy laza?  Túlságosan rápörgött vagy épp ellenkezőleg: nem is foglalkozik  vele és jól érzi magát? Sokat alszik vagy már nem tud elaludni vagy többször felébred? Ezek mind stressz jelek. Melyeken segíteni lehet. És milyen viszgahelyzetben?
Jól teljesít vagy általában elrontja? Pörög vagy leblokkol? Tudtad, hogy a Brain Gym gyakorlatok segítenek jobban teljesíteni? Nézd meg mit tegyél viszga előtt, hogy a legjobb tudásod szerint alakuljon az vizsga  vagy az érettségi! Nézd és csináld utánam!

Az ingyenes videot megtalálod itt, csak regisztrálnod kell.

 

Pile ingyenes webináriumok és videok

Közöttünk sokan vannak olyanok, akik nehezen vagy talán sehogyse vágnak bele olyanba, amit nem ismernek. Jó lenne egy kis kóstoló vagy egyáltalán  valami ismeretető mi is ez és mire jó. Ezen az oldalon összegyűjtöttem azokat az anygaokat, melyek a segítségedre lehetnek. Ha módszert keresel gyermeked valamilyen tanulási problémájára. A  tematikus videokban kokrté tippeket és trükköket találsz. Ha tanulni szeretnéd a Brain Gymet, mint módszert, akkor elmondom mi is ez és mire jó.  Ha pedig velem ismerkednél, akkor a videokban ezt is megteheted. Légy résen! Online előadások is kerülnek ide majd, érdemes vissza visszatérni .

Ismerkedő a Brain Gym-mel – előadás felvételről

Eszköz a tanulás támogatásához  minden tudatosan segítő szülőnek! Helyezkedj el egy kávéval és készíts oda valamit, amibe jegyzeteket, emlékeztetőket írhatsz. És légy nyitott és kíváncsi valami újra! Regisztrálj itt és nézd meg a felvételt! Megnézem

Mi vár Rád az ingyenes videoban?

Ismerkedés a Brain Gymmel, mint módszerrel. Honnan jött? Mi a csuda ez? És kinek és mire jó?  Hogyan könnyíti meg a mindennapi tanulást és  rövidítheti le a leckeírást? Segít e felvételi- és vizsgahelyzetekben? Hogyan használható a hétköznapokban,  autizmus spektrum zavarral illetve ADHD-val, vagy csak figyelem problémákkal küzdő gyerekek esetében. Lehet e  a figyelmet, kitartást  fokozni vele? Segíti e a dyslexiásokat, olvasási problémával küzdőket  vagy akiknél éretlen idegrendszert állapítottak meg? Használható e más fejlesztő módszerekkel együtt?  Milyen eszközöket használ? Kellenek hozzá eszközök?

  • Brain Gym, mint módszer „hatásköre” – kiknek és hogyan ajánlom
  • Brain Gym alkotói és  hitvallásuk,  céljaik a módszerrel – egy új szemlélet, mely megváltoztatja a  a tanulással és a leckeírással kapcsolatos hozzáállást
  • ” A puding próbája”   avagy  egy tipp a hétköznapi alkalmazásra

Pile : Figyelem-figyelemfejlesztés és fókuszálás előadás felvételről

Egyre több gyerek és felnőtt küzd figyelem tartásának problémájával napjainkban. Az előadásban végigvesszük azokat az életmódbeli tényezőket, melyek  nehezítik a figyelést és megoldásokat mutatok rá. Illetve foglalkozunk a  testünkben lévő tényezőkkel is, melyek gátolják a figyelmet. Főbb anya kérdések, amikre válaszokat kapsz a workshopon: Hogyan fejleszthető a figyelem, memória és hogyan függ össze? És mi akkor a fókusz és a mi is az a hiperfókusz? Milyen elemei vannak? Miért van az, hogy mostanában olyan sok figyelmetlen ember, gyerek gyerekember van? Tényleg öröklött népbetegség az ADHD? Van az alvás és a figyelem között összefüggés?  Gyakorlatok és hétköznapi életviteli ötletek mind együtt ezen az online workshopon.

Regisztrálj és nézd meg a felvételt ! Regisztrálok

Pile: Stresszkezelési tippek&trükkök előadás felvételről

A gyerekeink is velünk élnek a világban és beleszületneka stresszbe. Nem tudják kikerülni. Magunk világában is  és még a körülötte lévő felnőttekkel is együtt  éreznek tudatalatt és átveszik, érzik szüleik stresszét is. Ez elől ők sem tudnak elfutni, csak megtanulni kezeleni. Először egy kis segítséggel. Aztán  pedig akár saját maguk, ami az életben hatalmas előny.

Anya kérdések és Pile válaszok az ingyenes előadáson: 

Hogyan kezelhetik a gyerekek a stresszt? Milyen stresszek érhetik őket? Honann tudjuk, vehetjük észre hogy gyemekünk még stressz reakcióban, állapotban van?  És hogyan tudunk neki segíteni neki kikerülni belőle?
Milyen hatással van rájuk a környezet és hogyan élhetnek túl egy nehéz helyzetben ? Mi is az a stresszor és mi a különbség a stresszor  és a stressz között?  Álmok szerepe, rémálmok kezelése. Konkrét tanácsok és gyakorlatok a stressz kezelésére gyerekeknek és felnőtteknek.

 Regisztrálok az ingyenes elődásfelvételre

Ez is érdekelhethttps://pile.hu/egyszeru-stresszkezelesi-technikak

Pile: Dolgok, ami gátolják a tanulást előadás felvételről

Az gondoljuk, hogy tanulni mindenki tud. Csak kinek könnyebb, kinek nehezebb. De ugye azt magunkon is észrevettük, hogy egyik nap gyorsan megy, másik nap meg alig  jegyzünk  megy egy két dolgot, vagy azonnal elfelejtjük. Vagy azt mondogatjuk: nekem a matek nem megy a fejembe, bezzeg az irodalom. Pedig  vannak olyan alap tényezők, mely mindannyiuk tanulási képességét befolyásolja. Ha ezeket a tanácsokat megfogadjuk, akkor ha nem is leszünk zsenik, de mindenképp könnyebb lesz a tanulás.

Regisztrálj itt az ingyenes felvételhez: Regisztráció

Pile: Back to school- avagy készen állok? -előadás felvételről

A nyári szünet után visszamenni a suliba mindenkinek nehéz. Annál csak egy nehezebb: elkezdeni elsősként a sulit. Különböző karakterű gyerekek más  és más típusú támogatást igényelnek. Azt biztos tudod, hogy gyermeked bátor vagy félénk. Folyton mozog vagy egyhelyben ülős. Unott vagy érdeklődő. Ebben a videoban mindenkihez van egy tippem.

Regisztrálj itt az ingyenes feltételhez: Regisztráció

Mi is az a Brain Gym?

Brain Gym egy mozgáson alapuló képességfejlesztő, stresszoldó módszer. Nagyon jól integrálható és beleilleszthető más fejlesztő módszerek mellé. Mindennapokban otthon egyszerűen és hatékonyan végezhetők. Egyszerű mozgásos gyakorlatokkal a jobb teljesítményért.

Csökkenti a stresszt
Megszünteti a stressz teljesítményre gyakorolt káros hatásait olyat célzott mozdulatokkal, melyek fizikai mentális és érzelmi harmóniát teremtenek.

Optimalizálja a teljesítményt
Teljesíteni minden nap az élet minden területén nagy kihívást jelent. A tanulás fizikai elemeinek – a vizuális, hallási, mozgás és stressz kezelési készségek – fejlesztésével csúcson teljesíthetsz könnyedén.

Segít elérni a célokat
Keretrendszerünk lehetővé teszi, hogy olyan megbízható eszközrendszert fejlessz, mely igazodik testedhez, fejedhez, lelkedhez, hogy elérd céljaidat ott, akkor, úgy és olyan tempóban ahogy neked jó.

Tetszett, esteleg kirpóbáltad és működött? Tanulnál és tudnál többet a Brain Gymről? Akkor téged is várlak a következő tanfolyamon: Információ

Gál-Kiss Orsolya – Brain Gym instruktor , +36 70 600 8946, 

kiss.orsolya@pile.hu