+36 70 600 8946 kiss.orsolya@pile.hu

Pillekönnyen iskolás leszek !

– egyéni képességfejlesztő, iskolára készítő foglalkozások –

Iskolába készülő ovisok részére, heti képességfejlesztő foglalkozások egyéni igényekhez szabva. Testileg  (mozgás), kognitív és érzelmi szinten és készülünk az iskolába.

Heti foglalkozás, hogy az iskolakezdés könnyebb legyen. Játékosan gyakoroljuk a készségeket, amik az iskolában kellenek majd (irányok, finommotorika, számfogalmak, általános ismeretek az időről és saját magukról, sorozatok stb.). Készülünk, hogy feladataink vannak.  Arra, hogy lesznek könnyebb és nehezebb feladatok, sikerek és kudarcok. Az érzéseinkkel is foglalkozunk és a testünket is bekapcsoljuk, hogy könnyen menjen a tanulás.

Felhasznált módszerek : Komplex mozgásterápia, Brain Gym, OneBrain, Mindfullness, jóga gyakorlatok

A heti foglalkozások kerek egészek, de tematikájuk egymásra épül, ezért kérjük, hogy ha beíratják gyermeküket úgy fél, illetve egész tanévben gondolkodjanak, hogy eredményt tudjunk elérni. A tematika részeként a gyerekek iskolaérettségi feladatlapot töltenek ki, illetve szóbeli beszélgetést folytatunk velük decemberben és május végén, hogy lássuk, mely területek az erősségeik, ill. a gyengeségeik és nyomon tudjuk követni fejlődésüket. Az eredményekről Önök írásban kapnak felvilágosítást, illetve külön egyeztetett időpontban lehetőségük van személyes vagy online konzultációra is.

 

Fontos tudnivalók

 

  • foglalkozások heti rendszerességgel
  • az első foglalkozások képességfelméréssel
  • havidíj – hosszútávú elkötelezettséget igényel az eredmény érdekében
  • előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges

 

Időpont : egyéni egyeztetés szerint heti 1x vagy 2x, igény szerint – elérhető online is!

Foglalkozás hossza: 60 perc (30 perc mozgásfejlesztés KMT, 30 perc kognitív képességfejlesztés, érzelmi-szociális fejlesztés)

Online foglalkozás: 60 perc (20 perc mozgásfejlesztés KMT módszerrel, 30 perc kognitív képesség fejlesztés, 10 perc Brain Gym)

Segítségre van szüksége?

Több információra van szüksége?