+36 70 600 8946 kiss.orsolya@pile.hu

Metamorf masszázs kezelés

Blokkoldás és stresszlevezetés egy finom módja,  gyengéd érintéssel. Megélés csendes belső folyamata ellazult állapotban.

A metamorf masszázs eredete Gaston Saint-Pierre reflexológus nevéhez fűződik, ő foglalta rendszerbe. Felfedezte, hogy a test összes reflexpontja megtalálható a gerinczónán, illetve a gerincen, mely a test fő tartópillére. Kísérletezései során észrevette, hogy az energiahiány okozta blokkok megtalálhatók a gerincoszlop megfelelő reflexzónáiban. Rájött, hogy bizonyos zavarok már a születés (fogantatás) előtti időkből származhatnak.

Mivel ezzel az új eljárással kezelt betegei állapotában kizárólag saját öngyógyító képességeik aktiválásának köszönhetően tartós, hosszú távú és mélyre ható javulás indult be, megalkotta a Metamorfózisnak hívott eljárást.

“A láb az a csatorna, melyen keresztül a test és a szellem aktív áramlása, mint egész kifejeződik.” mondja Gaston Saint-Pierre, ezért a láb kezelésével kezdek. A cselekedet-hárítás mintája a lábakon fejlődik ki. A lábak kezelése felszabadíthatja az életben való előbbre jutásunk képességét. Ezért fontos, hogy először a cselekedet fő pontja – a láb legyen aktiválva.

Majd a kezeken dolgozunk, ugyanúgy, mint a lábakon. A kezeken végzett kezelés a “tevésben” való átváltozást és újrarendezést idézi és segíti elő. Megkönnyíti az új cselekedetet. A kéz a szellem meghosszabbított szerszáma, eszköze.

A fejen végzett kezelés megadja azt a lehetőséget, hogy a változás új mintáját integráljuk a gondolkodásmódunkba. Több világosságot kölcsönöz a gondolkodásban.

A kezelés során a sejtekből felszínre kerül a “megélés” – csendes folyamatként zajlik le, olyan formában, ahogyan ez a kezeltnél lehetséges (érzelmi és gondolati képek, szimbólumok, és felismerések az életére vonatkoztatva, stb.).

A metamorf technikát már korábban, az ősi magyar gyógyítók, a sámánok is alkalmazták.

A metamorf masszázsnak nincs mellékhatása, bárkin, idős embereken és gyerekeken egyaránt alkalmazható.

A metamorf masszázs kedvezően hat többek között a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségre, vérnyomás problémákra. Hatására elmúlhatnak a vese, máj, epe, emésztési gondok, ízületi problémák, idegbecsípődések, csont- és fogproblémák, hajhullás, torok- és fülfájás.

Azoknak akik tele vannak feszültséggel a rohanó napok, stresszel teli napok miatt és ellazulnának és „kiengednék” a felesleges gőzt és feltöltődve mennének tovább, erre alkalmat ad a METAMORF EXTRA szolgáltatás. Ebben 2 módszert ötvözünk, a  mélyebb hatás érdekében, nem keresünk  célt vagy témát, az aktuális állapottal dolgozunk szavak nélkül.

Fontos tudnivalók

 

  • Egyéni
  • Metamorf masszázs időtartam : 45-60 perc
  • METAMORF EXTRA időtartam: 60 perc
  • Előzetes bejelentkezés szükséges

Segítségre van szüksége?

Több információra van szüksége?