+36 70 600 8946 kiss.orsolya@pile.hu

Touch for Health Balance

Kineziológia: gyógyító érintés. Energetikai kiegyensúlyozás, nem definiált „valami nem stimmel” problémák kezelése. Test és az izmok válasza a körülöttünk lévő világra. Az izmok, mint szimbólumok mutatják a problémák gyökerét és a működési mechanizmusokat.

A Touch for Health a keleti gyógymódok és a nyugati medicina szintézise, összekapcsolja a kiropraktika, az akupresszúra, a táplálkozástudomány és a kineziológia ismereteit. A kineziológia tudományát hasznosítva a testben lévő blokkokat energiakiegyenlítéssel oldja. Aktiválja a szervezet öngyógyító energiáját, az egészség megtartása vagy helyreállítása érdekében. „Az egészség: testi, szellemi és lelki harmónia”.

A Touch for Health (TfH) kineziológiai rendszer a kineziológia 1×1-e. Szinte minden kineziológiai rendszer alapját képezi. Dr. John Thie alkotta meg az Alkalmazott Kineziológiából kiindulva. Víziója az volt, hogy minden családban legyen valaki, aki ért az izomteszteléshez és segíteni tud családtagjainak a problémáik megoldásában.

 

Fontos tudnivalók

  • Egyéni balance 60-90 perc
  • Bejelentkezés szükséges

Segítségre van szüksége?

Több információra van szüksége?