EDU- K / Edu-Kineziológia / BRAINGYM avagy AGYTORNA

Paul Dennison (egyéni és csoportos)

Tanulási nehézségek, dislexia–disgráfia-diskalkulia, figyelemzavar, hiperaktivitás, ügyetlenség, integrált agyféltekék, dominancia problémák, stresszmentes tanulás.

A KINEZIOLÓGIA egyik legrégebbi ágát az EDU-Kineziológiát egy amerikai gyógypedagógus házaspár fejlesztette ki (Pauld &Gail Dennison) , mely BRAIN GYM, avagy “agytorna” néven vált ismertté hazánkban. Egyszerű mozgásokból és gyakorlatokból álló módszer, mely mindenfajta tanulást megkönnyít, segíti a koncentrációt, lehetővé teszi, hogy a testünkben rejtetten meglévő képességek felszínre kerüljenek. Az Agytornát használó tanárok különösebb erőfeszítés nélkül fel tudják kelteni a gyermekekben is az önfejlesztés iránti érdeklődést. Az Agytorna ismeretének birtokában a diákok agyfélteke összehangolását /agyintegrációt/ is el tudják végezni, mely a tanulók teljesítmény növekedését vonja maga után. Mind óvoda pedagógusok, mind általános és középiskolai tanítók, tanárok be tudják építeni a módszert munkájukba. Használható a rendszer a felnőttoktatásban is. De szülőknek is segítséget nyújt abban, hogy felkészítsék gyermekeiket a stresszmentes, hatékony tanulásra.

Egyéni munka során pedig feltérképezzük a  tanuláshoz kötődő stresszeket és azok hatásait és a megfelelő gyakorlatokkal oldjuk azt így tesszük lehetővé a test és agy számára az optimális működést  azaz “balance”-ba hozzuk.

  • Egyéni vagy csoportos
  • Időtartam  egyéni :45-60 perc, csoportos : 30-45 perc
  • Előzetes bejelentkezés szükséges

Online foglakozások

Érdeklődjön a részletekről!

PIL(L)Ekönnyű TEST

Komplex mozgásfejlesztés

PIL(L)Ekönnyű AGY

Tanulási nehézségek oldása

PIL(L)Ekönnyű LÉLEK

Érzelmi stressz oldás

Elérhetőség

kiss.orsolya@pile.hu
+36-70-600-8946
Érd