Rólam – Pile és Én

PILE Lélek és AgyFejlesztő  – Pillekönnyű Integrált Lelkes Elme

Gál-Kiss Orsolya vagyok,

OneBrain -Three in One, Touch for Healths, EDU-K  kineziológus

és KTM mozgásfeljesztő

Általam használt módszerek: OneBrain Three in One Concept, Touch for Health, EDU-K (Braingym, OBO), Agyformatálás, Kulcsár féle Komplex mozgásterápia, metamorf masszázs technika.

Anyuka vagyok, első sorban pont mint Ön, aki felkereste honlapomat. És én  is kerestem valami újat, megoldást, segítséget, lehetőségeket gyerekeimnek. És találtam  csodálatos embereket, akik segítettek és tanítottak és elindultam. Először mint segítő, aztán folytattam a  magamon való munkával és kezdődött a tanulás tanulás, hogy másoknak is segíthessek. Érzelmi stresszoldással (One Brain) kezdtem, de jött a mozgásfejlesztés és az edukineziológia és sorban a többi. Mindig megszólít valami új, érdekes dolog. Tanulok, folyamatosan minden nap.

One Brain és a Braingym módszere adja a vázát az általam vezetett foglalkozásoknak, melyek kiegészítésre  kerülnek más területek eszközeivel, tapasztalataival. Kulcsár Mihályné által kidolgozott Komplex Mozgásterápia segítségével pedig olyan problémák is orvosolhatók, ahol a háttérben egy- egy agyi éretlen terület áll, nem csak érzelmi probléma. Mindenkinek a saját egyensúlyát kell megtalálnia, ebben segítenek a „balance”-ok. 😊

A gyerekek sokszor nem is tudják megnevezni mi is a baj, hol a probléma vagy mi történt, sokszor szüleik gondjait veszik át és „viszik” így a saját dolgaikra, tanulásra már nem marad erejük, figyelmük. Nekik segít a Touch for Health vagy az neuro-energetikai kineziológia de még a tanulási képességek kiegyensúlyozása (EDU-K) is.

Gyerekekkel lenni, dolgozni, figyelni őket hatalmas és ugyanakkor nagyon hálás feladat. Munka, játék és tanulás egyben  ‘PILe – könnyen’ !

Szeretném, ha  a PILE Lélek és AgyFejlesztő   egy boldog hely lenne, bárhol is van. Egy olyan hely, ahová el lehet hozni a gondokat, nehézségeket,  meg lehet könnyebbülni és új megoldásokat találni.

Célom, hogy professzionális preventív illetve fejlesztő foglalkozásokat tartsak, akár egyéni akár kiscsoportos formában. De hiszem azt is, hogy a gyerekek érzelmi fejlesztése is ugyanolyan fontos, mint  a testi fejlődés és sokszor (többször , mint gondolnánk) egy- egy tanulási- vagy beszédprobléma hátterében valamilyen lelki ok áll. Ha e lelki ok megkeresésével és oldásával kezdjük vagy azt is integráljuk, akkor a problémás  terület fejlesztése is könnyebben, gyorsabban mehet.  Ebben kínálunk mi komplex megoldást a módszerek integrálásával.

Így alakul folyamatosan  a foglalkozások formája, tartalma összessége. Folyamatosan változik, mint az élet. Szeretném ha  a fejlesztés mellett élmények forrása is legyen ez a hely. Remélem, hamarosan találkozunk.

ÉS miért  a pitypang – pille ?

  • Hogy oldódjanak a gondok pillekönnyedén, ahogy a pilléket elfújjuk
  • hogy integráljuk az agyféltekéket, mert ez testünk harmonikus működésének alapja
  • hogy a lelkesedés az életben, tanulásban, a gyerekekben sose vesszen el
  • és hogy az elme folyamatosan fejlődjön.

Remélem, megtalálja amit keresett és sokszor visszatér hozzánk, ha mégsem kérjük jelezze felém : kiss.orsolya@pile.hu

Üdvözlettel :   G-K. ORSI

Kérdés & Időpont egyeztetés: Tel :70 600 8946 Email : kiss.orsolya@pile.hu

Online foglakozások

Érdeklődjön a részletekről!

PIL(L)Ekönnyű TEST

Komplex mozgásfejlesztés

PIL(L)Ekönnyű AGY

Tanulási nehézségek oldása

PIL(L)Ekönnyű LÉLEK

Érzelmi stressz oldás

Elérhetőség

kiss.orsolya@pile.hu
+36-70-600-8946
Érd