+36 70 600 8946 kiss.orsolya@pile.hu

Rólam – Pile és Én

PILE Lélek és AgyFejlesztő  – Pillekönnyű Integrált Lelkes Elme

Gál-Kiss Orsolya vagyok,

kineziológus, Brain Gym oktató

Általam használt módszerek: OneBrain Three in One Concept, Touch for Health, EDU-K (Braingym, OBO), Agyformatálás, Kulcsár féle Komplex mozgásterápia, metamorf masszázs technika.

Főleg gyerekekkel dolgozom, nekik  segítek, hogy a képességeiket használva, kiteljesítve, elérhetővé téve éljenek, tegyék a dolgukat és jól érezzék magukat a bőrükben.

Teljes aggyal tanulás könnyed érzését szeretném lehetővé tenni számukra.  Lehet ez egy egyéni közös munka, de lehet kis csoportos torna. Akár képességfejlesztő vagy stresszoldó foglalkozás. De szíves látom a felnőtteket is, akik szabadulni szeretnének a stressztől és újra egyensúlyban szeretnének lenni.

Hogy mikor melyik módszerrel vagy módszerekkel dolgozom azt a téma, probléma jellege határozza meg mindig. És kiválasztása is izomteszteléssel történik az egyéni munkák esetében. Azt is a test határozza meg, hogy milyen ütemben dolgozunk és mennyi időnként találkozunk.

A gyerekek sokszor nem is tudják megnevezni mi is a baj, hol a probléma vagy mi történt, sokszor szüleik gondjait veszik át és „viszik” így a saját dolgaikra, tanulásra már nem marad erejük, figyelmük. Nekik segít a Touch for Health vagy a neuro-energetikai kineziológia, de még a tanulási képességek kiegyensúlyozása (EDU-K) is.

Gyerekekkel lenni, dolgozni, figyelni őket hatalmas és ugyanakkor nagyon hálás feladat. Munka, játék és tanulás egyben  ‘PILE – könnyen’!

Szeretném, ha  a PILE Lélek és AgyFejlesztő  egy boldog hely lenne, bárhol is van. Egy olyan hely, ahová el lehet hozni a gondokat, nehézségeket,  meg lehet könnyebbülni és új megoldásokat találni.

Célom, hogy professzionális, preventív, illetve fejlesztő foglalkozásokat tartsak, akár egyéni akár kiscsoportos formában. De hiszem azt is, hogy a gyerekek érzelmi fejlesztése is ugyanolyan fontos, mint  a testi fejlődés és sokszor (többször, mint gondolnánk) egy-egy tanulási- vagy beszédprobléma hátterében valamilyen lelki ok áll. Ha e lelki ok megkeresésével és oldásával kezdjük vagy azt is integráljuk, akkor a problémás  terület fejlesztése is könnyebben, gyorsabban mehet.  Ebben kínálunk mi komplex megoldást a módszerek integrálásával.

Így alakul folyamatosan a foglalkozások formája, tartalma, összessége. Folyamatosan változik, mint az élet. Szeretném, ha a fejlesztés mellett élmények forrása is lenne minden alkalom.

Brain Gym tanfolyamokon és workshopokon pedig megpróbálom átadni mindazt, amit erről a rendszerről tudok és megmutatni a lehetőséget arra, hogy mindenki a képességei birtokában elérje minden célját.

Remélem, hamarosan találkozunk!

ÉS miért  a pitypang – pille ?

  • hogy oldódjanak a gondok pillekönnyedén, ahogy a pilléket elfújjuk,
  • hogy integráljuk az agyféltekéket, mert ez testünk harmonikus működésének alapja,
  • hogy a lelkesedés az életben, tanulásban, a gyerekekben sose vesszen el,
  • és hogy az elme folyamatosan fejlődjön.

 

Fontosnak tartom elmondani, hogy licence engedéllyel rendelkező Brain Gym oktató vagyok.

Szeretettel várlak!

Üdvözlettel: Gál-Kiss Orsolya

 

Elérhetőség

Gál-Kiss Orsolya kiss.orsolya@pile.hu
+36-70-600-8946
Érd

PIL(L)Ekönnyű TEST

képességfejlesztés

PIL(L)Ekönnyű AGY

mentális csúcsteljesítményért

PIL(L)Ekönnyű LÉLEK

stresszoldás