+36 70 600 8946 kiss.orsolya@pile.hu

Rólam – Pile és Én

PILE Lélek és AgyFejlesztő  – Pillekönnyű Integrált Lelkes Elme

Gál-Kiss Orsolya vagyok,

kineziológus, Brain Gym oktató
mentálhigénés szakember

Általam használt módszerek: OneBrain Three in One Concept, Touch for Health, EDU-K (Brain Gym, OBO), Agyformatálás, Kulcsár féle Komplex mozgásterápia, metamorf masszázs technika.

Abban segítek a hozzám fordulóknak, hogy egyensúlyban legyenek, ezáltal mentálisan csúcsformába lendüljenek, képességeik bitokában hozzáférjenek erőforrásaikhoz és elérjék céljaikat.

Gyerekeknek és felnőtteknek szóló egyéni és kis csoportos alkalmakon különböző technikákat tanulva és alkalmazva elérjük, hogy a figyelem javuljon, a tanulási és viselkedési zavar enyhüljön, a szorongás oldódjon és az elakadások eltűnjenek. A szakmai és laikus önismereti és tematikus workshopokon pedig mindenki maga tanulhat technikákat, melyeket saját vagy mások javára használhat. Módszerek, amiket használok számos gyengéd, vidám és kreatív eszközzel is rendelkeznek, melyeket elérhetővé teszek a mindennapi életben.

Teljes aggyal tanulás könnyed érzését szeretném lehetővé tenni számukra.  Lehet ez egy egyéni közös munka, de lehet kis csoportos torna. Akár képességfejlesztő vagy stresszoldó foglalkozás. De szíves látom a felnőtteket is, akik szabadulni szeretnének a stressztől és újra egyensúlyban szeretnének lenni.

Hogy mikor melyik módszerrel vagy módszerekkel dolgozom azt a téma, probléma jellege határozza meg mindig. És kiválasztása is izomteszteléssel történik az egyéni munkák esetében. Azt is a test határozza meg, hogy milyen ütemben dolgozunk és mennyi időnként találkozunk.

A gyerekek sokszor nem is tudják megnevezni mi is a baj, hol a probléma vagy mi történt, sokszor szüleik gondjait veszik át és „viszik” így a saját dolgaikra, tanulásra már nem marad erejük, figyelmük. Nekik segít a Touch for Health vagy a neuro-energetikai kineziológia, de még a tanulási képességek kiegyensúlyozása (EDU-K) is.

Gyerekekkel lenni, dolgozni, figyelni őket hatalmas és ugyanakkor nagyon hálás feladat. Munka, játék és tanulás egyben  ‘PILE – könnyen’!

Szeretném, ha  a PILE Lélek és AgyFejlesztő  egy boldog hely lenne, bárhol is van. Egy olyan hely, ahová el lehet hozni a gondokat, nehézségeket,  meg lehet könnyebbülni és új megoldásokat találni.

Célom, hogy professzionális, preventív, illetve fejlesztő foglalkozásokat tartsak, akár egyéni akár kiscsoportos formában. De hiszem azt is, hogy a gyerekek érzelmi fejlesztése is ugyanolyan fontos, mint  a testi fejlődés és sokszor (többször, mint gondolnánk) egy-egy tanulási- vagy beszédprobléma hátterében valamilyen lelki ok áll. Ha e lelki ok megkeresésével és oldásával kezdjük vagy azt is integráljuk, akkor a problémás  terület fejlesztése is könnyebben, gyorsabban mehet.  Ebben kínálunk mi komplex megoldást a módszerek integrálásával.

Így alakul folyamatosan a foglalkozások formája, tartalma, összessége. Folyamatosan változik, mint az élet. Szeretném, ha a fejlesztés mellett élmények forrása is lenne minden alkalom.

Brain Gym tanfolyamokon és workshopokon pedig megpróbálom átadni mindazt, amit erről a rendszerről tudok és megmutatni a lehetőséget arra, hogy mindenki a képességei birtokában elérje minden célját.

Remélem, hamarosan találkozunk!

 

​ÉS miért  a pitypang – pille ?

  • hogy oldódjanak a gondok pillekönnyedén, ahogy a pilléket elfújjuk,
  • hogy integráljuk az agyféltekéket, mert ez testünk harmonikus működésének alapja,
  • hogy a lelkesedés az életben, tanulásban, a gyerekekben sose vesszen el,
  • és hogy az elme folyamatosan fejlődjön.

 

Fontosnak tartom elmondani, hogy licence engedéllyel rendelkező Brain Gym oktató vagyok.

Szeretettel várlak!

Üdvözlettel: Gál-Kiss Orsolya