+36 70 600 8946 kiss.orsolya@pile.hu

Online Balance -INGYENES 

Próbáld ki a Brain Gymet! Egy ingyenes online balance-on!

Brain Gym? Balance? Ezen a web oldalon sokat olvashatsz erről. De nehéz elképzelni, hogy pontosan mi is ez?  Vannak olyanok is, akik talán kíváncsiak lettek, de nem szánták még el magukat, hogy egyéni balance időpontot kérjenek. Van, akiknek meg idejük nincs. Sok szülő pedig gyermekét hozza és önmagát háttérbe sorolja. És ne feledkezzünk meg azokról, akik tanulták már a módszert, de gyakorolni szeretnének. Nekik mind szól az online balance. Ha magadra ismertél vagy csak kíváncsi vagy, regisztrálj az egyik online Balance-ra ingyenesen és otthonod kényelméből tapasztald meg magadon, hogy mit is ez.

Mindig szerdán este 19.00-20.00

Következő időpont:

2023.05.08. 19.00, Téma: Motivált vagyok, Regisztrálok itt: Regisztráció
2023.06.12. 19.00. Téma: Kreatívan alkotó vagyok, Regisztrálok itt: Regisztráció

Brain Gym dióhéjban


Brain Gym
 egy mozgáson alapuló képességfejlesztő, stresszoldó módszer. Nagyon jól integrálható és beleilleszthető más fejlesztő módszerek mellé. Egyszerű mozgásos gyakorlatokkal a jobb teljesítményért.

Csökkenti a stresszt
Megszünteti a stressz teljesítményre gyakorolt káros hatásait olyan célzott mozdulatokkal, melyek fizikai mentális és érzelmi harmóniát teremtenek.

Optimalizálja a teljesítményt
Teljesíteni minden nap, az élet minden területén nagy kihívást jelent. A tanulás fizikai elemeinek – a vizuális, hallási, mozgás és stressz kezelési készségek – fejlesztésével csúcson teljesíthetsz könnyedén.

Segít elérni a célokat
Keretrendszerünk lehetővé teszi, hogy olyan megbízható eszközrendszert fejlessz, mely igazodik testedhez, fejedhez, lelkedhez, hogy elérd céljaidat ott, akkor, úgy és olyan tempóban ahogy neked jó.

További információk, kérdések:

Gál-Kiss Orsolya – Brain Gym instruktor

+36 70 600 8946

kiss.orsolya@pile.hu