Pillekönnyen a suliba ! Iskolásnak készítő foglalkozások

 

Pillekönnyen iskolás leszeK ! – egyéni és csoportos iskolára készítő foglalkozások

Iskolába készülő ovisok részére.

Időpont : egyéni egyeztetés szerint heti 1x vagy 2x igény szerint – elérhető online is !
Foglalkozás hossza: 60 perc ( 30 perc mozgásfejlesztés KMT, 30 perc kognitív képességfejlesztés érzelmi  szociális fejlesztés)
Ára : 5000 Ft/ alkalom
Online foglalkozás : 60 perc ( 20 perc mozgásfejlesztés KMT módszerrel, 30 perc kognitív képesség fejlesztés, 10 perc Braingym)
Ára : 5000 Ft/ alkalom

Heti foglalkozás, hogy az iskolakezdés könnyebb legyen.  Játékosan gyakoroljuk a készségeket ,amik az iskolában kellenek majd. ( irányok, finom motorika, számfogalmak, általános ismeretek az időről és saját magukról, sorozatok stb)   Készülünk, hogy  feladataink vannak.  Arra, hogy lesznek könnyebb és nehezebb feladatok – sikerek és kudarcok. Az érzéseinkkel is foglalkozunk és  a testünket is bekapcsoljuk, hogy könnyen menjen a tanulás. Felhasznált módszerek : Komplex mozgásterápia, Braingym, OnBrain, Mindfullness, jóga gyakorlatok.
A heti foglalkozások kerek egészek, de tematikájuk egymásra épül ezért kérjük, hogy ha beiratatják gyermeküket úgy fél, illetve egész tanévben gondolkodjanak, hogy eredményt tudjunk elérni. A tematika részeként a gyerekek iskolaérettségi feladatlapot töltenek ki  illetve szóbeli  beszélgetést folytatunk velük decemberben és május végén, hogy lássuk mely területek az erősségeik ill. gyengeségeik és nyomon tudjuk követni fejlődésüket. Az eredményekről Önök írásban kapnak felvilágosítást illetve külön egyeztetett időpontban lehetőségük van személyes online konzultációra is.

Érdeklődés és jelentkezés : kiss.orsolya@pile.hu vagy kissorsolya44@gmail.com címen.