+36 70 600 8946 kiss.orsolya@pile.hu

A tanév végén  megnézzük a Bizonyítványt és az alapján büszkélkedünk vagy  hangzik el az alábbi  mondatok egyike: jövőre majd próbáld meg jobban….. vagy többet vártam tőled…. vagy tudsz te jobban is…..  De miért is csak a bizonyítványban szereplő szövegek avgy számok alapján értékeljük gyermekünket? Tényleg csak annyi történt vele egész évben? És amit tett azt, híven tükrözik ezek a számok?

Még ha el is fogajuk ezt az okmányt a teljesítmény mércéjének, hiszen mondhatjátok hogy a viklágban ez az egyetemes mérce, mely alapján mindenki megmértettetik akkor is érdemes együtt végignézni milyen fejlődés és változások történtek az év során. Sajnos hajlamosak vagyunk arra, hogy ami megvan, megy azt természetesnek veszsük pedig sokszor sok sok munka, gyakorlás és küzdelem van benne.  És ha ez nem kap elismerést hamar elfogy az erő a továbbiakra.

Ezért is buzítlak arra titeket, hogy üljetek le és  szedjétek össze mi történt az elmúlt iskolaévben! Használhatjátok hozzá a letölthető sablont is. Ez  egy fontos visszajelzés lehet a gyerek felé, hogy te miket vettél észre, amiben ő fejlődött és már tud – és hogy ezek értékesek. De az is fontos, hogy összeszedje azokat  a területeket is amikben jobb lett és számára fontos pl. hogy  minecraftban mit épített.

Ha készen vagytok nézzetek végig a listán és ünnepeljetek!

Ez is érdekelhet még:https://pile.hu/motivacio-epites-4-lepesben

Pile Évértékelő

FREE DOWNLOAD

Send download link to:

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

E-mail címem megadásával hozzájárulok a hírlevél feliratkozáshoz.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Jó lenne tudni hogyan legyünk mindig mentális csúcson és hogyan maradjunk életünk áramlásában? Ha feliratkozol a PILE Hírlevélre időről időre röppen majd hozzád egy pihe, melyben talán pont a kellő segítség vagy információ morzsa lesz.