+36 70 600 8946 kiss.orsolya@pile.hu

Brain Gym- avagy célzott mozgás a mentális csúcsteljesítményért a viselkedés szabályozásáért

Napjainkban az egész életünk szinte a teljesítmény körül forog. Pedig nem is  vagyunk élsportolók. Mérik  a munkahelyünkön, a gyerekeknek az iskolában dolgozatokkal, az edzésen az edző, de még mi is magunknak applikációk segítségével, hogy mennyit sétáltunk vagy futottunk szabadidőnkben.  Szeretnénk jó teljesíteni, de nem mindig sikerül. Ez a folyamatos nyomás stresszt okoz szinte mindenkiben, mely negatívan hat a teljesítményünkre. És már bele is kerültünk az ‘ördögi körbe’.

Az önmegfigyelés vagy noticing, abban segít hogy felismerjük ezeket a mintákat és viselkedéseket. Abban segít, hogy a jelenben legyünk ahol tudatos döntéseket hozunk. Tudj meg többet : https://youtu.be/PXKyTtymTi8

Hogyan kezelhető a mindennapi stressz ? Néhány egyszerű gyakorlattal? És miben segítenek ezek a gyakorlatok ? Mely helyzetekben használhatjuk őket?

Ha érdekel bővebben ez a téma hallgasd meg az előadást!

https://tanfolyam.terapianatura.hu/kepzes/doktor-mami-brain-gym-avagy-celzott-gyakorlatok-a-mentalis-csucsteljesimenyert-es-a-viselkedes-szabalyozasaert-eloadas-gyakorlatok-mindenkinek-felvetelrol/

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Jó lenne tudni hogyan legyünk mindig mentális csúcson és hogyan maradjunk életünk áramlásában? Ha feliratkozol a PILE Hírlevélre időről időre röppen majd hozzád egy pihe, melyben talán pont a kellő segítség vagy információ morzsa lesz.